Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 промени, когато вече си в правилната връзка

 

Оценка: (0/5)

 
 

Какво се променя, когато най-накрая откриеш правилния човек?

10 промени, когато вече си в правилната връзка

Виж своето любовно съвпадение според зодията в галерията долу:

12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

1. Не се чувстваш като кълбо от нерви

Когато си с подходящия човек, ти се чувстваш спокойна, а не тревожна. Разбира се, хубаво е да имаш пеперуди в стомаха, но не трябва да чувстваш напрежение около партньора си. Вместо това, трябва да усещаш сигурност и комфорт.

❥ Mom and Dad ❥

Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на

2. Не поставяш под въпрос всичкo, което той прави

Познат ли ти е този момент, в който се чувстваш несигурна във връзката си? Когато си в неправилната, често подхождаш с недоверие към партньора си и не си убедена, че това, което казва съответства на действията му. Поставяш всичко под съмнение за разлика от момента, когато откриеш правилния човек. 

►►►10 явни знака, че той ще ти подари сърцето си

3. Всичко се случва без усилия

Не е нужно да насилваш нещата. В предишната си връзка си се чудила кога ще се ти се обади след първата или втората среща? Непрекъснато си се тревожила, че нищо не се случва така, като си си го представяла? Лекотата при взаимоотношенията е основополагаща в една връзка. Не би трябвало да чувстваш напрежение, когато искаш да застанеш пред гаджето си и да кажеш какво мислиш.

Публикация, споделена от Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) на

4. Имате еднакви виждания за важните неща в живота си

Религия, политика, ценности, дали искате да имате брак, деца.. Не казваме, че трябва да мислите по един и същи начин с партньора си, хубаво е да имате собствени убеждения и мнение. Но е хубаво да гледате в една посока, ако искате да извървите пътя си ..заедно.

5. Той отговаря на твоите представи и изисквания, ти също отговаряш на неговите 

Правила ли си си списък с качествата, които би желала партньора ти да притежава? РАБОТИ! Само че погледни ан него от друг ъгъл: запитай се дали ти самата си забавна, позитивна, отговорна, амбициозна... това означава, че ще привлечеш същия човек!

►►►10 забавни неща, които да правиш вкъщи с него

6. Той отговаря на съобщенията ти

Звучи супер странно, но когато някой не отговори ан съобщенията ти, мозъкът ти започва да работи на други честоти. Веднага започваш да си мислиш какво се случва, защо се държи студено, какво прави в момента...В правилната връзка с човек, който го е грижа за теб, има открита комуникация, която те кара да се чувстваш в безопасност. 

7. По дяволите, той дори ще ти се обади! 

Когато някой те харесва, не са му достатъчни само емотиконите и текстовите съобщения. Той иска да чуе твоя глас. Комуникацията не е проблем, когато си в правилната връзка.

8. Можеш да бъдеш себе си, когато си с него

Ако някога си попадала във връзка, в която се опитваш да бъдеш "готина", когато си покрай него, това определено е знак, че не се чувстваш на 100% себе си.Никога не трябва да се чувстваш така, сякаш трябва да се задействаш, за да го "спечелиш". Когато си в правилната връзка, може да се държиш като пълен идиот, а гаджето ти да намира това за най-очарователното нещо на света! Защото просто това си ти.

The balls to my basket.

Публикация, споделена от Blake Lively (@blakelively) на

9. Имате си пълно доверие един на друг

Дори не искаш да поегнеш към телефона му, когато той е в банята, например. Доверието е основна част от връзката, когато си с точния човек.

10. Не правиш скандали умишлено

Когато си в лоша връзка, намираш и най-малките поводи за скандали. Но когато си с някой, с когото искаш да продължиш напред, отделяш време и водиш вътрешен диалог със себе си. Важно ли е всъщност? Дали няма да нараниш чувствата му? Необходимо ли е да му го казваш сега или когато се успокоиш?С подходящия човек гледаш в перспектива и запазваш скандалите за моментите, в които те действително са конструктивни.


Виж ощеНово в Cosmo