Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 признака на емоционалната изневяра

 

Оценка: (0/5)

 
 

Изневярата може да бъде и емоционална!

10 признака на емоционалната изневяра

Понякога се случва всичко във връзката ти да е наред, но ти да не преставаш да мислиш за друг човек. Може да бъде случаен познат, колега или бивш с когото си останала в добри отношения. И ето, че се прокрадва предателската мисъл „какво, ако...“. Как да разберете, че вие вече не сте просто приятели?

Как изглежда любовната мъка в снимки

Ти криеш смс-ите си от партньора

Когато този мъж ти изпрати смс, ти всячески се опитваш да скриеш този факт, да скриеш телефона, дори се обръщаш. Да пазиш личната си свобода е здравословно, но шпионските трикове трябва да те предупредят, че нещо е различно.

Когато общуваш с този мъж, губиш представа за времето

Часовете летят като минути, докато си чатиш с него. А ти се взираш безмълвно е екрана. Внимавай, този екран да не стане повод за скандали от страна на партньора ти.

►►►ВИЖ ТУК: 6 неща, които да не правиш, ако ти изневеряват!

Избираш друг маршрут, защото има вероятност да го срещнеш по пътя

Факт е, че в началото на нова връзка, имаш по-малко време за приятелите си. Но когато отнемаш от това време за някой друг...

На срещите с този мъж никога не водиш настоящия си партньор

Свободата и личното пространство са много важни в една връзка, но се замисли, защо държиш да се срещаш с този мъж на четири очи. Ако вие никъде не ходите заедно е едно, но ако на теб ти е неприятно да видиш партньора си на тази среща е съвсем друго.

10 признака на емоционалната изневяра

Сравняваш партньора си с този мъж без дори да осъзнаваш това


На този мъж разказваш неща, за които не говориш с партньора си
Твоят партньор облича дънки и си стои мълчаливо на дивана, а ти си мислиш как другия мъж е душата на компанията и се облича по последна мода. О, ти определено си играеш с огъня.

Възможно е тази история от детството ти да говори за теб повече от десет от настоящето. Тогава, защо не смяташ за нужно да я обсъдиш и с партньора си.

Постоянно мислиш за това, какво би било, ако беше свободна

Може би неволно или пък не, но ти не спираш да си представяш какво би било, ако ти беше свободна, а той си нямаше приятелка. Границата между фантазия и реалност е много тънка.

Кой е най-неверният знак от зодиака

Старателно се приготвяш преди среща с него

На никого не е забранено да изглежда добре, когато излиза. Но ако ти прекарваш по половин час в избор на грим или дрехи преди среща с него, запитай се защо.

Стоите много близо един до друг

На партито, докато стоите един до друг, усещаш крака му до своя, но не казваш нищо през следващите 15 минути. Премисляш количеството и продължителността на прегръдката, колко секунди сте се гледали в очите и не може да решиш трябва ли да се срамуваш от това.

Четейки тази статия ти виждаш пред себе си конкретния мъж

Ако е така, значи имаш две възможности: да се съредоточиш върху настоящите си отношения или да ги прекратиш и да си отпиташ щастието с другия мъж. Единственото, което не трябва да правиш е да жонглираш едновременно с двамата. Бъди честна със всички и най-вече със себе си.


Виж ощеНово в Cosmo