Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 признака, че става за женене

 

Оценка: (0/5)

 

 

Всеки може да се държи очарователно на първа среща, но в един момент истината ще излезе наяве.

10 признака, че става за женене

Обръщай внимание на подробностите.

Виж кои са те!

Мил е със сервитьорката

Всеки може да се държи очарователно на първа среща, но в един момент истината ще излезе наяве. Обръщай внимание на подробностите. Например дали се държи любезно със сервитьорката. Повечето жени се интересуват основно от това как мъжът се държи с тях, но поведението му към другите също е показателно.

Помага ти с масата

Сготвила си му вечеря. След като приключите, изчакай няколко минути и виж дали ще предложи да вдигне масата. Ако не се сети, му намекни елегантно и наблюдавай реакцията му. Ясно е, че ако ти помогне с удоволствие, е свестен.

Интересува се от кариерата ти

Още един бърз тест е да го помолиш да ти помогне със съвет за работата. Жените, които получават подкрепа в кариерата от мъжа си, за по-щастливи.

Използва „ние“

Ако използва „ние“, значи планира бъдещето и ти си част от него, а не само за временно забавление.

Е в добри отношения с майка си

В случай, че не си забелязала, майките играят важна роля в живота на повечето мъже. Ако е в добри отношения с майка си и се чува с нея по телефона веднъж седмично, всичко е чудесно. Ако обаче е прекалено близък с мама – бягай.

Умее да се хвали елегантно

Разбира се, всеки се хвали по малко на първа среща. Но ако постоянно се фука и дуе, бягай надалеч. Искаш някой с достатъчно самоувереност, но без да прекалява.

Не ти се явява в кошмарите

Хвани го за ръката и се опитай да почувстваш енергията му. Внимавай и дали няма да ти се яви в кошмарите.

Малко е нервен в началото

Самоувереността е привлекателна, но не отхвърляй мъж, който е малко нервен в началото. Често се случва най-големите тъпанари да се представят отлично на първа среща - усмихват през цялото време и са тооолкова спокойни, защото са ходили на милион първи срещи.

Има домашно животно

Обича животните (не само големите кучета) и си има любимец. Това често значи, че има и нежна чувствителна страна.

Ходи на фитнес

Не, не става дума за нацепена батка. Но ако се поддържа в добра форма и се грижи за себе си, значи ще се грижи и за теб. Мисли за бъдещето. - Не искаш пияница с шкембе, високо кръвно, троен байпас и окапали зъби, а стегнат жизнен мъж.


Виж ощеНово в Cosmo