Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

10 плюса на връзката с висока жена

 

Оценка: (0/5)

 
 

Както миньончетата, така и по-високите представителки на нежния пол, имат много преимущества, които мъжете обожават.

10 плюса на връзката с висока жена

Нека се съсредоточим върху плюсовете на високите жени, от гледна точка на мъжа. Ако и ти се извисяваш над него с повече от пет сантиметра, ще ти бъде интересно да прочетеш какво харесва той в теб.

12 комични ситуации, които само ниските момичета разбират

1. Винаги те намира сред тълпата.

Никога не му се налага да те търси сред морето от хора, тъй като се извисяваш над тях. Особено полезно качество, когато отидете заедно на концерт.

2. Вероятно може да си разменяте обувки.

Трябва бързо да излезе да хвърли боклука или да купи мляко, но не може да си намери обувките? Няма проблем, ще обуе твоите кецове. Защо да губи десет минути в чудене къде е захвърлил своите, когато може да вземе твоите назаем. Толкова е практично да носите почти еднакви номера.

3. Показва, че не му пука дали изглежда „мъжествен“.

Да, да, според общественото мнение мъжете трябва да са по-високи от партньорките си. Глупаво правило, което най-вероятно мачовците с комплекси са измислили. Връзката с теб го кара да разбере, че не го интересуват някакви измислени правила. Той те харесва теб, както и как изглеждате като двойка.

►►► Виж тук 7 причини да излизаш с по-нисък от теб мъж

4. Целувките ви не изискват усилия.

10 плюса на връзката с висока жена

С ниските момичета, на него може да му се наложи да приклекне, за да стигне до устните ти. Никакви физически упражнения не са необходими, ако си малко по-висока от него.

6. Няма нужда да ти помага.

Не че не би ти помогнал да вземеш захарта от най-високия рафт в кухнята, ако го помолиш за това. Никога няма да откаже. Но за него е облекчение, че когато го няма, на теб не ти се налага да извършваш сложни акробатични номера, за да стигнеш до високите места в дома ви.

7. И двамата можете да изиграете ролята на „малката лъжица“.

Който и да е измислил мита, че мъжете не обичат да бъдат гушкани и защитавани, е голям, мръсен лъжец. Няма нищо лошо в това мъжът да поиска да бъде „малката лъжица“. При твоя ръст, двамата може да сменяте гушкащата поза с по-голямо удобство.

Горещи секс пози, ако си с дълга коса

8. Може да пробвате някои доста уникални секс пози.

Особено стоящите пози! Пред очите му се открива един прекрасен, нов свят.

►►► Виж тук 9 начина да направиш секса по-продължителен

9. Краката ти.

10 плюса на връзката с висока жена

Кратко, ясно, точно. Безкрайните ти крака, грациозни като на газела, са магнит за погледа му. Бъди сигурна, че това е едно от преимуществата ти, с които обича да се хвали пред приятели.

10. Обича да те гледа как ходиш.

Не по зловещия начин, по който някой отвратителен тип те преследва по улицата против волята ти. Той те наблюдава как се разхождаш (грациозна като газела, както казахме), изпълнен с любов и възхищение. В неговите очи ти винаги изглеждаш като модел, разхождащ се по подиума на Victoria's Secret.

10. Имаш перфектната височина, за да те държи за ръка.

Вероятно разликата в ръста ви е минимална, което превръща всяко ваше занимание – от държането на ръце, до прегръщането и гушкането в леглото, в леснопостижима цел. Пасвате си идеално!


Виж ощеНово в Cosmo