Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща за връзките, които всеки на 20 трябва да знае

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вече не си тийнейджърка, която живее в неведение за това какво трябва да представлява здравословната връзка между двама възрастни, нали?

10 неща за връзките, които всеки на 20 трябва да знае

Сега е моментът да положиш основите на разбиранията си за любовните взаимоотношения. Да, всеки греши и хората се променят, но има няколко основни правила, които ако започнеш да спазваш сега, ще бъдеш много по щастлива в романтично отношение за в бъдеше.

Кой филмов герой отива на твоята зодия

1. Забрави за игричките.

Слушай: ако си във връзка с някого, това е защото го харесваш поне малко. Така че, зарежи игричките, спри да се правиш на недостъпна и се отдай на момента. Кажи на човека до себе си как се чувствуваш, отговаряй бързо на съобщенията ако си свободна, опитай се да не се затормозяваш с мисли какво трябва или не трябва да направиш.

2. Купи си нормално легло.

В миналото често си спала на легло, което не си избрала. Била си на квартира, общежитие или си живяла с родителите си. Но сега вече си отговорен възрастен (колкото и да те е страх да си го признаеш) и е време да намериш легло, което се харесва и на двама ви. За да правите секс, да се въргаляте до късно сутринта през уикенда, да споделяте общите си планове и мечти.

►►► Виж тук 10 истини за момичетата, които се влюбват лесно!

3. Пътувайте заедно.

Двойките, които пътуват заедно, остават заедно.
Двойките, които пътуват заедно, остават заедно.

Ако има един-единствен начин, който да докаже колко е силна връзката помежду ви, то това са общите пътешествия. Дали това означава уикенд в планината, 3 седмици на палатка или пътешествие до чужда държава, когато гаджето ти те помоли да му дадеш последния си чифт чисти чорапи, тогава взаимоотношенията ви преминават на по-висше ниво.

3. Пътувай сама.

Без да изключваме точка 2, няма как да не споменем, че запазването на самостоятелността е неотменна част от здравословните взаимоотношения. Пътувай без гаджето си, за да ти остане време да помислиш за бъдещето си и за да започнете да си липсвате. Освен това, имаш извинение да изследваш нови дестинации, за които после ентусиазирано да му разказваш.

5. Подтиквайте се един друг да станете по-добри версии на себе си.

Трябва да бъдеш във връзка, в която другият човек поставя твоето щастие редом с неговото. Разбира се, ти трябва да му отговаряш със същото. Само така ще се превърнете в по-добри хора от предишното ви „аз“. Може да станете по-добри в професиите си, в спортните постижения или хобитата си... нека връзката бъде причина да се самоусъвършенствате постоянно.

Най-великите целувки в историята на киното

6. Излез от зоната си на комфорт.

Пробването на нови неща е задължително. Не стой в черупката си!
Пробването на нови неща е задължително. Не стой в черупката си!

Трябва да я напуснеш и какъв по-добър повод от това да го направиш с човека, когото обичаш? Недейте да се превръщате в една от онези двойки, които се отдават на рутината. Бъдете активни, организирайте си щури срещи, правете нестандартни неща заедно, за които иначе не бихте си и помислили. Хайде, време е за летене с парапланер в тандем.

7. Прекарвай време със семейството му, без той да е там.

Когато имаш партньор в живота си, ти не излизаш само с него, но и със семейството му. Възползвай се! Организирай си срещи с родителите или ако се чувстваш некомфортно в компанията им – поне с някой брат или сестра. И не се чувствай задължена гаджето ти винаги да присъства.

8. Къпете се заедно.

Не само защото е релаксиращо и секси, но защото ви помага да установите още по-силна връзка помежду си. В банята не съществуват разсейващите фактори на хаотичното ежедневие. Това е оазис, пълен с ароматни соли и пухкава пяна, където можете спокойно да отпразнувате любовта си.

►►► Виж тук 11 неща за секс в банята, които не знаеш!

9. Правете страхотен секс.

Да, да, освен всички променящи живота и характера ти аспекти около връзката, които преживяваш на 20-годишна възраст, нека не забравяме и най-страстния аспект – невероятния, възбуждащ, горещ секс. Правете го през цялото време. Навсякъде. Когато и както можете.

10. Подкрепяйте се.

Наред с цялото забавление, което няма как да подминеш на крехката си възраст, със сигурност ще преживееш и тежки моменти. Те ще бъдат изпитание за вас като партньори, но ако откриете как да се подкрепяте в добро и лошо, връзката ви ще израсне пред очите ви.


Виж ощеНово в Cosmo