Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които свестният мъж никога не прави

 

Оценка: (5/5)

 
 

Той не рови в телефона ти, и не те кара
непрекъснато да му се доказваш

10 неща, които свестният мъж никога не прави

Трудно се разбира дали мъжът до теб е ТОЙ, но все пак, дори да не го познаваш отдавна, има неща, по които можеш да разбереш става ли за връзка, или не си заслужава усилията.

Никога не те кара да се чувстваш зле заради външния си вид
„Отдавна не си се подстригвала, а’, „Напълняла ли си, или са ти тесни тези дънки”, или „Защо не слагаш поне малко грим” – това са въпроси, които свестният мъж никога няма да ти зададе. Коментарите му за външния ти вид не биха те накарали да се чувстваш зле, и да се подценяваш. Ако го направи, това си е емоционално насилие от негова страна, опитва се да те контролира – колкото по-неуверена се чувстваш, толкова по-трудно ще го напуснеш. Бягай далече от мъже, за които външният ти вид никога не е достатъчно добър!

Не би нарушил личното ти пространство
В здравата връзка партньорите нямат тайни един от друг, и не крият на всяка цена фейсбука, имейла или чата във Viber. Това обаче не означава, че трябва да ти рови в профилите, ако си оставиш телефона или компютъра на масата. Ако го прави, проявява висша форма на недоверие към теб, а и може би самият той не ти е верен, и проектира собственото си поведение върху теб. Не игнорирай такова поведение, ако не си направила нищо, с което да предизвикаш недоверието му.

Никога не те обезкуражава
Че ти има доверие ще разбереш, ако те подкрепя, и е винаги готов да ти помогне да осъществиш амбициите си.

Цени те, и не те кара непрекъснато да се доказваш
Моментът, в който те накара да се доказваш, е този, в който трябва да го напуснеш. Да бъдеш ценна за него такава, каквато си, е важно, много важно.

Никога не си на заден план
Приятелите, хобито, работата... всичко това трябва да е на заден план, а ти да си приоритетът. Осъзнаеш ли, че често го чакаш да се прибере вкъщи, а той все има нещо по-важно за правене, и забравя да купи дори ябълките, за които го помоли сутринта, помисли си дали си струва да си с него.


Виж ощеНово в Cosmo