Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 неща, които мъжете си мислят за раждането

 

Оценка: (0/5)

 
 

Мъжете са много загрижени да не заменят бебето им с някое друго!

10 неща, които мъжете си мислят за раждането

1. Всеки крещи. Въз основа на филмите по телевизията мъжете са с идеята, че раждането е една истерия!Дори лекарите и сестрите крещят, въпреки че са го правили хиляди пъти. 

Как културистка поддържа тялото си по време на бременността

2. Ще видиш ануса и влагалищео на жена ти става едно цяло. Всеки мъж се подготвя психически за този момент. Те очакват странни неща да се случат с тази част от тялото на жена им и това остава в съзнанието им за цял живот. Разбира се, това се случва на нея, което е по-лошо, но поне не се взира в него.

3. Ще има изпражнения по цялата маса (от жена ти). Това е още един от кошмарите на мъжете, с който трябва да се преборят! 

►►►ВИЖ ТУК: 12 ранни сигнала, че си бременна!

4. Има течности навсякъде. Навсякъде! Носи си престилка, защото и ти ще бъдеш окъпан от родилна слуз и всички секрети, които излизат от тялото на жена ти! Тя е покрита с тях, детето е покрито с тях и лекарите също!

5. Трябва да стоиш там, за да може жена ти да крещи по теб колко е ужасно това. Това е истинската причина да присъстваш на раждането. Иначе защо да си там редом до лекарите, които действително извършват нещо конструктивно и важно. 

10 неща, които мъжете си мислят за раждането

6. Мъжете са изключително загрижени да не заменят тяхното бебе с това на някой друг. След раждането вднага отвеждат малкото същество в дръга стая пълна с още бебета. Страхът, естествено, не е основателен, но е нормално мъжът ти, замаян от адреналин, успокоителни и т.н. да се чуди дали ще се прибере с правилното бебе вкъщи.

7. Трябва да отреже пъпната връв. Това е едно от нещата в живота, които трябва да направиш, а никога не си виждал как някой друг го прави. Не трябва ли да е по-тържествено като срязване на лентата при церемониите? Трябва ли просто да приключиш с това бързо или ще изглеждаш прекалено сдържан? Как изглежда тази пъпна връв? Има ли нещо като обвивка, као тази на колбасите? Моля, някой да помогне!

►►►ВИЖ ТУК: 15 съвета на диетолозите за твоята бременност!

8. Нещо ще се случи по време на раждане, нещо много лошо! Бебето ще погълне течност или ще излезе странично и мъжът мълчаливо започва да се примирява с идеята, че всички, които обича, ще умрат. Това е само за няколко секунди, разбира се, накрая всичко завършва нормално.

9. Има момент, в който се борят с желанието си да дадат на детето някакво странно и лудо име. Това е съвсем за кратко разбира се, след като осъзнават размера на проблемите, в които ще се забъркат, тази мисъл бързо се испарява.

10.Ще се чудят дали някойй някога ще направи това отново. Сериозно, как хората, които са се подложили на този процес, ще поискат да имат второ дете?Как хората се разхождат с три или четири деца?Да не би да имат загуба на паметта?


Виж ощеНово в Cosmo