Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 мъжки навика, които ни вбесяват

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ядосват те бясно и яростно. Гняв! Гняв!

10 мъжки навика, които ни вбесяват

Вдигнат капак на тоалетната чиния

Като се замислиш, в едната си ръка държи айфона (който постоянно трябва да гледа, о, да), с другата ръка си закопчава панталона, една секунда – и се е отворила пастта на чудовището, порцелановият трон, го е погълнал целия. И след това мъжът ти казва „И какво толкова ти пречи вдигнатият капак на тоалетната чиния?”. Е, ти пък. Обичам, когато фаянсът ме поглъща.

Малко учтивост

Когато на масата голяма компания яде, в чинията накрая задължително остава последното парче месо или сладкиш, или нещо вкусно, което всеки се срамува да вземе: и изведнъж, хоп, кой най-много го иска? Но когато през нощта яде кекс от хладилника и оставя последното парченце да страда самотно в кутията, това вече е съвсем друго. На това му се казва лайфхак „Как да не миеш кутията след себе си”.

По какви мъже си падаш в зависимост от хороскопа ти

Магаре

А също и свиня, крава, коза, овца, кокошка, пуйка, гъска и „Еееей, патко заспала!”. Най-вероятно всеки мъж е латентен зоолог. Иначе не разбирам защо гръмко и злобно започват да изброяват цялата им известна фауна веднага, щом седнат зад волана. Не са ги водили като малки в зоопарка ли, що ли?

Би-бип!

Не, не говоря за поведението на пътя. Имам предвид онзи момент, в който изведнъж!... те хваща за гърдите и ги стиска като експандер. „Би-бип!” Можеш да си бибиткаш по главата!

►►►ВИЖ ТУК: 15 женски фрази, които дразнят мъжете!

Остатъци от мамута

От същия този мамут, който с риск за живота си е отстрелял нещо в хладилника и го е изял, грухтейки. А остатъците е скатал за черни дни, при това по всички правила за безопасност: до клавиатурата има апетитна купчинка за саблезъбите хиени – мършоядните животни трябва да се подхранват, за да не изядат самия теб. А най-вкусното е скатано на едно тайно място – под дивана. Там никой няма да пропълзи, защото там…

10 мъжки навика, които ни вбесяват

Нападамеее!

Естествено, ти си нападнатата, а той – смелият и храбър войник. Който майсторски се е прокраднал в тила ти и е хвърлил пред укреплението ти светошумова граната. И сега пред очите ти е тъмно, бучи ти в ушите и ти се струва като цяло, че главата ти е гръмнала. И той само „Какво се жалваш като вдовица? Просто кихнах!”

Избирателна слепота

Стои пред гардероба, гледа панталоните си и те пита: „Случайно да си ми виждала панталоните?” Как така?!

8 неща, които унищожават визията ти според мъжете

Избирателна глухота

„Да, скъпа… Извинявай, какво каза?”

Чорапите

Да, адските чорапи. Добре, те маркират територията. Но защо, защо преди това ги помирисват? За да… какво?!

И още нещо…

Може и да е нормално да ходиш гол из къщи. Но при това от време на време без да мислиш да се спираш пред огледалото и да разклащаш… е, знаеш какво. Така ти се иска да изрецитираш безсмъртното „Колко съм хубав, много е възможно баба ми да е съгрешила с водолаз…”


Виж ощеНово в Cosmo