Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 категорични знака, че саботираш връзката си

 

Оценка: (0/5)

 
 

Във филма „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, мацката приложи всички трикове от книгата, за да накара мъжа до нея да я зареже.

10 категорични знака, че саботираш връзката си

Макар планът и да не успя, ние не препоръчваме да си правиш такъв експеримент в реалния живот. Особено, ако вършиш странни неща, които дори не осъзнаваш, че саботират връзката ти. Виж кои са най-честите грешки, които могат да доведат до лош край и се стреми да не ги допускаш. (Ако искаш да останеш с него, разбира се. В противен случай, допускай ги на воля.)

Какъв тип грешник е твоята зодия

1. Винаги търсиш изход от връзката.

Когато връзката премине на следващо ниво и обвързването стане по-отговорно, някои хора се изнервят и несъзнателно саботират взаимоотношенията, търсейки изход навън. Например, човекът до теб иска да те запознае с родителите си, а ти си търсиш оправдание да не го направиш.

2. Имаш му зъб.

Внимавай любовта ти да не излети като пълен с хелий балон.
Внимавай любовта ти да не излети като пълен с хелий балон.

Ако не забравяш нито една кавга между теб и твоя партньор, запитай се – каква полза имаш ти от това? Много енергия се иска, за да останеш толкова ядосана за дълго време. Когато имаш зъб на партньора си, това отново означава, че саботираш връзката. Все пак ти на практика го държиш на разстояние от теб – твоят защитен механизъм.

►►► Виж тук 7 любовни съвета от Шарлот от "Сексът и градът"

3. Казваш на партньора си, че е луд.

Един от начините да саботираш връзката си е да отправяш психо атаки към приятеля си. Една от най-популярните е, когато се набъркваш в неговото разбиране за реалност, в опит да го накараш да се чувства луд. Дори да не го правиш нарочно, когато казваш, че неговото разбиране за дадена ситуация не е правилно, връзката ви бавно и постепенно започва да избледнява.

4. Параноична си.

Ако станеш параноична, но партньорът ти знае, че не е извършил нищо лошо, той ще започне да подозира... теб. Това ще доведе до порочен кръг от обвинения и съмнения.

5. Ти си перфекционистка.

Ако си от жените, които постоянно търсят несъвършенства в партньора си, той никога няма да бъде достоен в твоите очи. Той чувства, че не е достатъчно добър и много вероятно просто ще спре да се опитва.

С кои мъже НЕ трябва да се срещаш според хороскопа ти

6. Не си отдадена на сто процента.

За да си сготвиш "вкусна" връзка, са ти необходими правилните съставки.
За да си сготвиш "вкусна" връзка, са ти необходими правилните съставки.

Можеш да си кажеш, че просто се подготвяш за най-лошото и за това не се впускаш с главата надолу във връзката. Но когато не си напълно отдадена и не показваш емоциите си докрай, ти доказваш на приятеля си, че единият ти крак е във връзката, а другият – извън нея.

7. Сравняваш партньора с бившите си гаджета.

Внимавай, играеш много опасна игра. Особено ако чувстваш, че предишната ти връзка е била по-успешна от сегашната.

►►► Виж тук 5 начина да си независима, дори когато си във връзка

8. Лъжеш себе си за това колко си щастлива.

Първият човек, когото лъжеш, си ти. Понякога самата идея да си във връзка е по-важна, отколкото качеството на връзката. Това може да ти създаде илюзии, че си в здравословни взаимоотношения, избирайки да не виждат отрицателните аспекти. Отвън връзката изглежда напълно здрава, но отвътре е изгнила.

9. Смяташ, че сте на една и съща страница.

Много хора смятат, че отсрещния човек разбира мислите и намеренията им. Това рядко се случва. Бъди сигурна, че намеренията зад думите ти са чисти и ясни.

10. Приемаш всичко лично.

Когато приемаш всичко лично във връзката, ти се превръщаш в обсебваща личност, непрекъснато крещяща „аз, аз, аз“. Романтичните взаимоотношения трябва да се състоят от двама отдадени човека, които винаги са готови да се обичат безвъзмездно. Ти не си сама в тази връзка и не всеки проблем е свързан само и единствено с твоята личност. Колкото по-рано го осъзнаеш, толкова по-добре за теб.


Виж ощеНово в Cosmo