Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 истини за момичетата, които се влюбват лесно

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всяка от нас има по една приятелка, която се влюбва в нов човек на всеки 6 месеца.

10 истини за момичетата, които се влюбват лесно

Или може би ти си момичето, което казва „обичам те“ още в първата седмица след среща с ново гадже? 

Как изглежда любовната мъка в снимки

Наясно си, че постоянното влюбване е наивно и изглежда глупаво отстрани, но дълбоко в себе си знаеш, че е и ужасно забавно.

1. Да, дълбоките чувства могат да бъдат подвеждащи.

Може и да вярваш в любовта от пръв поглед или разговор, но не си глупава. Дори си признаваш, че чувствата ти са неоправдани, защото познаваш човека от съвсем скоро. Но не ти пука. Родителите също не познават новородените си деца, но ги обичат до полуда, без да се смятат за заблудени. Независимо как ще протече връзката и дали няма да се разпадне за месец, ти си убедена, че чувствата ти са истински.

2. Фактът, че връзката може да приключи скоро не означава, че не трябва да й се отдадеш изцяло.

Мислиш за ситуацията следното: когато си на ваканция опитваш ли се да не се забавляваш твърде много, за да не ти е гадно, когато се върнеш към стария си начин на живот след 2 седмици. Не, нали? С любовта е същото.

►►► Виж тук 8 знака, че си влюбена в най-добрия си приятел!

3. Това е добре за теб.

Нека сме наясно - не е задължително да ти разбият сърцето. А и да се случи, поне ще си преживяла най-голямото щастие преди това. А никой не губи от това да е щастлив.
Нека сме наясно - не е задължително да ти разбият сърцето. А и да се случи, поне ще си преживяла най-голямото щастие преди това. А никой не губи от това да е щастлив.

Когато си влюбена в някого, ти повдигаш планини за да го направиш щастлив, а той ти отвръща със същото (в идеалния случай, разбира се). Толкова ли е плашещо това? Защо трябва да се предпазваш от подобен развой на събитията?

4. Знаеш, че останалите те критикуват и заплашват, че всичко ще завърши с разбитото ти сърце.

Но ако всеки започваше нова връзка с презумпцията, че тя скоро ще се разпадне на парчета, нямаше да има нито една влюбена двойка на този свят. Ако погледнем нещата под друг ъгъл, тогава хората нямаше да си взимат и домашни любимци от страх да не ги надживеят. Раздялата не е провал. Тя просто е знак, че на нещо не му е било писано да издържи завинаги. Излизала си с мъже и преди, знаеш, че рисковете от разбитото сърце си струват.

12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

5. Каква по-добра причина да отдадеш времето и енергията от любовта.

Все още не си разгадала въпросите за съществуването ни на тази земя, но все пак си убедена, че любовта е достатъчно добра причина човек да бъде жив. Дали повечето религии не проповядват, че всичко, от което се нуждаем е любов? Или това го бяха казали Beatles?

6. Не очакваш и приятелите ти да са влюбени в твоя избраник.

Осъзнаваш, че е изтощително за приятелите ти да гледат и чуват за новите ти похождения непрестанно. Но също така, ти не ги караш да прекарват с поредната ти голяма любов всеки свободен момент.

7. Любовта си струва, дори да не завърши с брак, две деца и сладко кученце в двора на фамилната ви къща.

Едномесечният романс може да е също толкова велик, колкото този, който трае до края на живота ти.
Едномесечният романс може да е също толкова велик, колкото този, който трае до края на живота ти.

Или по какъвто друг начин си представяш перфектната си връзка. Едномесечният романс може да е също толкова велик, колкото този, който трае до края на живота ти. Цената на една връзка не може да бъде измерена – не само в месеци, нито по какъвто и да било друг начин.

►►► Виж тук кои са 20-те тайни на вечната любов!

8. Знаеш, че любовта идва под всякакви форми.

Тя може да бъде към бабата пред блока, която е загубила внуците си и всеки ден те моли да носиш храна за котката й. Любовта може да бъде към най-добрата ти приятелка, с която стоите будни цяла нощ, защото тя има нужда от утеха. Любовта може да е онзи пич, с който се заби на морето за една нощ и ти откри сексуални тайни, за които не си и подозирала. И да, любовта може да бъде към новия ти приятел, с когото си се срещала само три пъти, но вече си хлътнала в него до уши. Или да се изразява с топлите приятелски чувства, които още таиш към бившия си. Любовта идва под различни форми и винаги е красива. Нека не я ограничаваме.

9. Не се срамуваш, че си казала „Обичам те“ на първия си приятел в студентските години, с когото се познавахте от три седмици.

Сега с него сте все още много добри приятели, помагате си в трудни времена и се уважавате един друг до безкрайност. А любовта ви трая цели две години. Никой не може да те убеди, че си загубила времето си в глупости.

10. Окей, хората, които те критикуват са прави понякога.

Последното ти гадже, с което беше убедена, че ще останеш заедно завинаги, а той ти изневери и те изхвърли от общата ви квартира? Да, тази любовна история не си струваше, но трябваше да го разбереш сама. Което е полезно и жизнеутвърждаващо само по себе си.


Виж ощеНово в Cosmo