Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

 

Оценка: (5/5)

 
 

Кой каза, че не обичаме зимата?

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

1. Предизвикай го на дуел

Монополи дуел, например. Зарежете телефоните си настрани и извадете любимата си игра от детството. Победителят печели вечеря, а губещият трябва да я приготви.

ВИЖ своя ПОДРОБЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП   ТУК!

2. Отидете да се пързаляте заедно

Какъв по-добър начин да разчупиш леда, от това да се пуснете по него? Обгърни с ръце партньора си и се забавлявайте с кънки на лед като най-щастливо влюбената двойка в някой романтичен филм. 

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

3. Купете си книга един на друг

Когато не сте в настроение за излизане навън, отидете до най-близката книжарница. Нека партньора ти избере книга за теб, а ти направи същото за него. След това прекарайте следобеда в четене и споделете мислите си, когато сте готови.

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

4. Прекарайте един ден в киното

Да, цял ден! Запасете се с пуканки и иозберете три филма за гледане един след друг! След това седнете на чаша топъл шоколад и обсъдете всичко, което ви е развълнувало.

►►►16 евтини идеи за романтична среща

5. Пригответе заедно екстравагантно ястие

Изберете нещо, което иначе бихте си поръчали в някой ресторант, като китайско или тайландско ястие. А ако имате повече време, изберете за приготвяне цяло меню от любимото ви кулинарно предаване!

6. Цял следобед под одеалото

Защо? Защото сте двама влюбени и имате нужда единствено един от друг! Сгушете се под уютно одеало, сякаш не сте в реалния свят! Бонус точки, ако е включено и вино.

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

7. Снежни топки

С бутилка от любимото си питие в джоба на палтото, излезте навън и го предизвикай в снежна битка. Всеки път, когато някой удари другия, отпива глътка! Перфектен снежен ден, нали?

►►►Открий правилното любовно темпо за себе си

8. Разгледайте старите книги на другия

Направи мислена разходка в миналото на гаджето си, като разбереш нещо ново за него! Разрови се в старите му книги и виж какво го е вълнувало. Нека той направи същото с твоите неща!

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

9. Зимна разходка

Само защото е зима, не означава, че не може да бъдете активни заедно. Открийте добре отъпкани пътеки, които не се хлъзгат, и си направете романтична разходка сред природата. Вземете фотоапарат, за да запечатате момента!

Идеи за зимна среща, които ще разтопят сърцето му

10. Направете ледени коктейли

Вземете свеж сняг отвън и предизвикайте другия, за да видите кой може да измисли най-креативния леден коктейл!

11. Резервирайте спонтанно пътуване

Гледайте за оферти и резервирайте хотелска стая за уикенда. Поглезете се със SPA процедури или изберете вкусно хапване и разходки на някоя хижа близо до града. 


Виж ощеНово в Cosmo