Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 явни знака, че той ще ти подари сърцето си

 

Оценка: (0/5)

 
Обича те. Прочети го по жестоете, които прави

Запознай се с тези 10 признака, които ще ти помогнат да разбереш влюбен ли е в теб този мъж, или не!​

10 явни знака, че той ще ти подари сърцето си

Кажи ни зодията си, за да ти кажем как се влюбваш! Отговорите в галерията долу.

Как се влюбват различните зодии

Мъжете са трудни за разбиране създания, макар и те да твърдят същото за жените. Но когато става въпрос за такава тънкост като любовта, за проява на чувства, те се превръщат в непревземаема крепост и трудно се разкриват.

А и самите мъже се срамуват да са излишно чувствителни и емоционални. Така е прието и в обществото, че ако той ти се обясни публично в любов – значи е слабак.

Но, мъжете също са хора и те могат да изпитват чувства: искрени, силни...да обичат. А жената се интересува в този момент само от едно: как това се проявява!

За щастие, има няколко проверени метода и признаци, които ще ти помогнат да разбереш, обича ли те мъжът, или не.

10 явни знака, че той ще ти подари сърцето си

1. Той иска да поговори с теб по телефона.
Между другото, това е съвсем нормално нещо за всякакъв вид отношения. Момчетата, които виждат в теб приятел или обект на сексуално влечение, често са склонни да общуват с sms-и. Но, ако той използва всяка свободна минута, за да те чуе, говори вече за истински чувства, за това, че гласът ти му липсва. Мило е, нали?

2. Използва умалителни и ласкави думи
Когато мъжът е влюбен в теб, той постоянно ще използва умалително-ласкави думи, все едно ти си малък домашен любимец. Той може да те дразни, наричайки те с името на неговото куче или котка. По този начин той те разграничава от другите хора. Иън Кърнър, известен секс експерт и автор на книгата „Бог в леглото“, казва: „Умалителните мили думи, такива като „миличка“, „фъстъче“, „бебчо“ говорят за особена близост между партньорите. Мъжът демонстрира това с изказванията си и ти дава да разбереш, че вече си заела в сърцето му особено място.“

►►►Любовта има и друга страна и тя е токсична.

3. Той винаги помни какво си казала
Това се отнася за всеки един случай. Той ще помни гледната ти точка и никога няма да сбърка любимото ти ястие в ресторанта. Значи, той не само те слуша, но и цени мнението ти.

4. Винаги ще намери време да ти обърне внимание
Не е важно по какъв начин – дали ще ти звънне, дали ще ти напише sms или съобщение във Facebook. Той просто ще ти напомни, че мисли за теб.
Ще коментира новата ти снимка в Instagram и ще ти споделя какво хубаво нещо му се е случило през деня. Това не бива да те дразни.

5. Държи се като рицар на честта
Мислиш ли, че мъжете вече не умеят да са кавалери с жената до тях? Грешиш! Той винаги ще ти задържи вратата, ще ти придърпа стола и ще се убеди, че се чувстваш добре и ти е комфортно, топло и приятно, където и да се намирате.

6. Лицето му светва, когато те види
Сигурно си забелязала, че не само ти, но и любимият ти мъж буквално „светва“, когато те види. И това не е чувство, което може да се контролира, то се случва на подсъзнателно ниво.

10 явни знака, че той ще ти подари сърцето си

7. Затрупва те с подаръци
Съвсем не е задължително те да са скъпи и изискани. Запомни това! Наистина, той може да те обсипва с малки и незначителни неща, но те ще изпълват живота ти с приятни събития и спомени. Може просто да ти донесе кафе в леглото. Не е ли това прекрасен жест?

►►►Любовта е любов: дори от разстояние пак е възможна!

8. Той те защитава
Обичащият мъж ще иска сто пъти да се убеди в твоята безопасност, без значение къде се намираш. Той ще те изпраща до вратата, или ще чака отвън, докато не му пишеш, че вече си се излегнала на дивана в хола. Ще те държи за ръка, когато ходите двамата в тълпата, без да те изпуска дори за секунда.

9. Интересува се от теб
Говорим за това, което трябва да присъства във всички отношения. Мъжът, който има чувства към теб, ще се интересува от хобито ти и навиците ти, без забранени теми и ограничение във времето. Той винаги ще бъде готов да те изслуша и да разбере мнението ти по даден въпрос.

10. Планира бъдещето
Ако той не е заинтересован връзката ви да продължи дълго, никога няма да строи планове за двама ви. Твоят постъпва точно обратно? Радвай се, той просто иска да живее с теб и се притеснява дали ще може да осигури най-доброто и за двама ви.
 

Специалистът по общуване Джули Спира казва: „Разбира се, ти не трябва веднага да хукваш за сватбени халки. Но ако твоето момче планира такива прости неща, като вечеря в ресторант, концерт или каквито и да е конкретни планове за вашите отношения, то той явно те вижда до себе си като жена, която му е необходима.“

Сега нали разбираш защо ти казахме в началото, че на мъжете им е трудно да говорят за чувствата си? Но техните постъпки винаги дават да се разберат желанията им, дори повече от думите.
Учи се да разшифроваш постъпките му, без аз го тормозиш да изговаря на глас всеки път, това, което искаш да знаеш.

 

 


Виж ощеНово в Cosmo