Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 фрази, които никога не трябва да му казваш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Има фрази, които не бива да казваш на любимия човек. Мъжете с право не обичат, когато унижават мъжкото им достойнство и навлизат в територията им без позволение.

10 фрази, които никога не трябва да му казваш

 Виж кои са те!

 „Ти си моето слънчице”

Тези думи, казани в порив на любов, са напълно безобидни. Няма нищо лошо в наличието на нежни чувства към любимия човек. Но ако започнеш да злоупотребяваш с нежностите, се готви за изненади в личния живот. Не забравяй, че името определя характера – това важи и за мъжа. Наричайки го зайо, мишле, коте и с други подобни нежни думички, накрая можеш да получиш свое лично зайче – малодушно и нерешително. Все пак си се влюбила в уверен в себе си мъж! Затова остави прекалените нежности за особени случаи.

„Аз сама ще свърша всичко”

Не превръщай своя любим мъж в безотговорен жител на диванното царство.
Не превръщай своя любим мъж в безотговорен жител на диванното царство.

 Да, знаем, че ти сама можеш да решиш всички проблеми на домакинството, да отидеш до супера на пазар, да вземеш децата от училище и да им помогнеш с уроците. Знаем, че познатият ти монтьор от сервиза ще ти помогне да решиш всички проблеми с колата. Знаем, че ще успееш да забиеш пирон, за да закачиш картина. Но защо с това да се занимаваш сама? Махайки тежестта на грижите и отговорностите от раменете на мъжа, ти я добавяш на своите. Мечтаеш да намериш в мъжа надеждна опора? Остави фразата за други моменти от живота.

 „Как си с парите?”

Идеалното семейство – жената-кърмилница и мъжът-безделник. И няма значение с какво всъщност се занимава любимият мъж. Гледа денонощно футбол по телевизията в компанията на шише бира и риба. Занимава се с творческа дейност, чиито резултати са никому ненужни. Оправя вкъщи и гледа децата. Отношения, в които жената печели значително повече от мъжа, в никой случай не са прости. Оставяйки пари на нощното шкафче за бира, бои или гвоздеи, жената на подсъзнателно ниво усеща, че нещо не е наред в тази връзка. Естествено, освен случаите, когато състоятелна дама съзнателно издържа мъжа.

 „Къде си?”

 Ако мъжът иска да разкаже на любимата си жена за това как е минал денят му, то той задължително ще го направи. С фрази от типа „Къде ходи?”, „Нима съвещанието може да свърши в 23:00?”, „Защо се връщаш ден по-късно от командировка?” жената единствено ще го принуди да си измисля някаква правдоподобна версия. Специално за теб. На практика всяка жена се страхува да не изгуби възлюбения си, но налагайки пълен контрол, няма да решиш проблема. Старай се да имаш доверие на партньора си. Ако знаеш, че той действително „кръшка встрани”, си направи правилните изводи. Уви, със скандали нищо няма да промениш.

Хороскоп на тайните на различните зодии

 „Ти не искаш да ме разбереш!”

Понякога жените и сами не могат да се разберат. Какво да говорим за мъжете! Прекарваме много време, избирайки дрехи, цвят червило и прическа. Преди да си поръчаме кафе старателно изучаваме менюто. И всичко това защото не можем да разберем какво искаме. Затова и не искай невъзможното от любимия човек. В крайна сметка, ще му писне и ще тръгне да търси по-благоразумна жена.

“Не можеш да се целуваш...”

Женските упреки могат да са насочени към всяка проява на чувства. Например, любимият човек според половинката му не може страстно да прегръща и целува, да проявява нежности към своето момиче и даже... да прави любов. Да кажеш последното наглас е фатална грешка. Каквото и да било униижение на мъжа ще доведе до охладняване на чувствата и раздяла. Просто е въпрос на време и на търпение у любимия човек. Един ще си тръгне след първата фраза, друг – след десетата. Ако мъжът действително не се справя добре с нещо, можеш да го научиш. В противен случай ще го научи друга.

 „Мили, обичаш ли ме?”

Мъжът, който наистина обича жена си, задължително ще покаже чувствата си на практика. Ще ти звъни, ще ти пише съобщения през деня, ще те прегръща и целува като се срещнете, ще ти подарява цветя и ще ти прави комплименти, ще ти помага да приготвиш вечерята. Начините, с помощта на които се проявяват нежните чувства, са безброй. Естествено, не всички мъже умеят да ги използват, но няма да подобриш положението питайки всеки път „Обичаш ли ме?”. Каквато и да е ситуацията в действителност, той ще отговори с „Да!”.

 „Те това не мошеш да го свършиш!”

Думите „Те това не мошеш да го свършиш!” работят още по-агресивно и от „Ти не умееш да правиш това!”. Звучи като констатация, но бъди уверена, че няма да си замълчи. А дори и да го направи, то завинаги ще запомни тези обидни думи. Хората в отношенията помежду си трябва да се подкрепят взаимно, да се вдъхновяват за различни постижения, а не да добавят неувереност в собствените си сили. С времето мъжът задължително ще си намери жена, която ще го хвали и подкрепя. Старай се във всяка ситуация, в която е направил или постигнал нещо, да му казваш: „Ти си най-добрият!”.

Как да говориш с него, така че той да те разбере!

Позната на всички ни история: говориш нещо на милото си, а в отговор чуваш многозначително „Мхм” и повече не повдигаш темата...
Позната на всички ни история: говориш нещо на милото си, а в отговор чуваш многозначително „Мхм” и повече не повдигаш темата...

 „И за какво си мислеше?”

Звучи като невинна реплика. Логично е да питаш мъжа за какво си е мислел, когато е минал на червено и е направил ПТП. Или е отишъл да напазарува в супера и си е оставил списъка вкъщи. Но в тези думи се крие подтекст – не си способен да взимаш правилни решения, затова дори и не се опитвай да го правиш без мен. Не унижавай така любимия човек.

 „Ти не си мъж!”

Тези думи убиват на място всеки мъж. Спокойните ще си го пропуснат покрай ушите, ще си стегнат куфара и ще си тръгнат. Без значение кога се е случило. След първата или след десетата фраза. Неспокойният партньор ще удари или ще отговори аналогично. Във всеки случай подобни думи няма да бъдат оставени без отговор.

Посоченият списък е непълен. Всеки човек е индивидуален, затова можеш да обидиш всеки с някое твое изказване. Съветваме те да се отнасяш към любовните отношения нежно, към любимия човек – с любов и разбиране. Именно така се създават отношения, основани на доверие, за цял живот. Обидните думи и фрази от типа „Ех, женчо!” ги премахни от речника си или ги остави за шеговито подмятане в компания от близки приятели. Казвай на мъжа си: „Ти си моят любим мъж!”, „Мили, можеш да разчиташ на подкрепата ми!”, „Ти си моят тигър!” и той наистина ще се превърне в надеждна опора. Вдъхновявай своя любим и той ще постави целия свят в прекрасните ти крака.


Виж ощеНово в Cosmo