Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо мъжете късат със съобщения?

 

Оценка: (0/5)

Около 73% от мъжете приключват връзката си с текстово съобщение или кратък текст в социалните мрежи, показва ново проучване.

Защо мъжете късат със съобщения?

За разлика от силния пол само 44% от жените са прекратявали връзката си с SMS. Тревожен е фактът, че едва 39% от участниците в анкета са били в сериозна връзка повече от година, 16% са били женени и са обявили, че искат развод по телефона.

Резултатите сочат още, че 37% от хората защитават действията си със страха от реакцията на половинка, а 25% признават, че са твърде изплашени да се изправят пред партньора лице в лице.

Текстовото съобщение е най-предпочитано за раздяла (41%), на второ място е телефонното обаждане (27%) и на трето личното съобщение във Фейсбук (18%). Електронната поща е популярна при 9% от анкетираните, а 5% се разделят публично.


Виж ощеНово в Cosmo