Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Всеки седми не е с любовта на живота си

 

Оценка: (0/5)

Всеки седми анкетиран признава, че сегашният му партньор не е любовта на живота му.

Около 73% от участници в ново проучване споделят, че половинката им не е "истинската им любов". Шокиращо една четвърт от всички попитани са влюбени в двама души едновременно.

Всеки седми не е с любовта на живота си

17 на сто от 2000 анкетирани са срещнали любовта на живота си и имат намерение да прекарат остатъка от дните си заедно. 46% са готови да напуснат приятеля или съпруга си, за да намерят правилния човек за себе си. Оказва се, че мъжете са по-лоялни към партньорката си, като 37% твърдят, че биха останали с жената до себе си, дори да не е любовта на живота им.

Проучването показва още, че средно човек се влюбва два пъти в живота си, а остава съкрушен от раздяла само веднъж. Всеки 12-ти анкетиран признава, че е бил съсипан след раздяла повече от пет пъти в живота си.


Ново в Cosmo