Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Всеки може да си купи звезда на Алеята на славата

 

Оценка: (0/5)

Всеки може да си купи звезда на Алеята на славата

Френският композитор и певец Шарл Азнавур е един от платилите 40 000 долара за своя звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис.

Случаят с известния майстор на шансони не е прецедент, а обичайна процедура за известни личности, които искат да имат своя собствена звезда на известния булевард.

Всяка година организаторите предлагат на 20 души да получат звезда на Алеята на славата.

Споразумението предвижда присъствието на знаменитостта на „откриването на звездата“ и за период от пет години да бъде популярен и активен в музикалната, филмовата или телевизионната индустрия. 

Всеки може да си купи звезда на Алеята на славата

Мини Маус може и да е измислен персонаж, но получи своята звезда миналата година, в компанията на Кейти Пери и Мики Маус

От всички звезди, които понастоящем имат своя звезда на Алеята на славата, 47% са част от филмовата индустрия, 24% - от телевизионната, 17% - от музикалната.

Астронавтите, стъпили на Луната - Нийл Армстронг, Едуин Олдрин и Майкъл Колинс имат специални звезди на алеята.

 

Между измислените образи, които имат звезда на Алеята на славата са героите на Уолт Дисни Мики и Мини Маус, както и Доналд Дък.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo