Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Всеки 10-ти мъж е спал с майката на най-добрия си приятел

 

Оценка: (0/5)

Съществуват ненаписани "мъжки заповеди", какво може и не може да правят двама най-добри приятели от мъжки пол, които спазват едва 39% от господата, показва ново проучване.

Всеки 10-ти мъж е спал с майката на най-добрия си приятел

Четирима на всеки десетина представители на силния пол са нарушавали правилника поне веднъж. Сред мъжките закони на първо място фигурира правилото "Не спи с майката или сестрата на най-добрия си приятел", което обаче се нарушава от всеки десети индивид от силния пол. 14% от момчетата нарушават и друг закон да не взимат ненужни заеми от приятел. Нищо чудно, че само мъжете разчитат само на един от трима приятели.

Освен това средният период, в който един мъж обмисля дали да "прости" или не на своя другар е 56 дни. Изследването сочи още, че 62% от мъжете смятат, че тяхното приятелство е по-силно от женското, а над половината казват, че биха разчитали на приятеля си във всякакви ситуации.


Ново в Cosmo