Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Учени от „Харвард“ откриха как да си подсигуриш втора среща

 

Оценка: (0/5)

Учени от „Харвард“ откриха как да си подсигуриш втора среща

На бас, че и ти си имала среща, на която някой не е спирал да говори за себе си. От трудовата си биография през какво обича да яде домашният му любимец до гаджето на сестра му вече те е изгубил някъде по средата. И то без да даде възможност да се включиш с разговора, задавайки въпроси.

 

10 типа ергени и техните лоши качества

Именно в обратното се крие формулата за успех на първа среща, за да последва и втора. Според проучване на Харвардския университет логично разковничето се оказва в задаването на повечко въпроси.

 

►►► 15 въпроса за първа среща

 

Изследователите използвали спийд дейтинг, където лицата разполагали с по четири минути, за да впечатлят отсрещния. След запитване с кого биха желали участниците да се видят отново, посочените в отговор били най-много тези, които показали искрен интерес към събеседника. Хората, задали 15 и повече въпроси, се оказали с най-голям шанс за втора среща.

 

Данните са публикувани в 'Journal of Personality and Social Psychology', където се казва още, че мнозина не задават въпроси, за да не бъдат сметнати за груби или нахални.

 

Ако си сред колебаещите се, промени тактиката следващия път, но внимавай все пак и със самите въпроси. По-добре е да рискуваш, отколкото да изпуснеш шанса, като си пас.


Виж ощеНово в Cosmo