Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Шведка се оплака от гаврата на модните агенции

 

Оценка: (0/5)

Шведка се оплака от гаврата на модните агенции

Млада манекенка разпространи в личния си профил видео, в което се оплаква от критериите на модната индустрия, които я определят като „много едра“. В кадър е една млада жена – шведката Агнес Хегендорф, която е на 19 г.

Преди това в продължение на пет години е работила като модел. Но сега вече не можела да си намери работа, тъй като от модната индустрия я определяли като „много едра“. Жената показва на видеото дупето си и пита:“Какво мислите, това ли е много голямо?“. Освен това споделя, че „специалистите“ оценяват и ханша й като извън размерите за модната индустрия. Тя отново повтаря, че според изискванията за модели „свръхгабаритни“ не можели да участват. Влизала в контакт с големи агенции от бранша, с клиенти, които изразявали желание да работят с нея. Но когато получавали нейните мерки, историята се променяла. Те започвали да използват определения като „О, не, тя е с прекалено големи размери, трябва да влезе в нормите, не искаме да работим с нея“. И допълва, че историята има и смешна страна – че индексът на телесната й маса е 17,5. А, доколкото на нея й било известно, ако числото е до 19, то е приемливо за модната индустрия.

източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo