Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сексът без желание е силно опасен

 

Оценка: (0/5)

Сексът без желание е силно опасен

Нерядко жените по различни причини скланят на интимна близост без желание. Според лекарите обаче такава отстъпчивост не е безобидна за женското здраве.

Една от най-разпространените последици са травмите. Без възбуда половите органи са лишени от естественото овлажняване, което води до физически увреждания и разчиства пътя за инфекции.

Сексът без желание застрашава и с женски заболявания. По време на физическата близост половите органи се напълват с кръв, но при липсата на емоция кръвта бавно се оттича обратно, застоява, а това дови до патологични измененият в матката и яйчниците.

Такъв секс носи заплаха и за хормонални промени. Нарушено е изработването на хормона ендорфин, защото няма възбуда.

Сексът „в услуга на мъжа“ не носи емоционално удовлетворение на жената. Ако това става редовно, тя е застрашена от невроза, емоционален срив, нервно изтощение.


Виж ощеНово в Cosmo