Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Секс позата „68“ е новото изкушение, което да пробваш

 

Оценка: (0/5)

Секс позата „68“ е новото изкушение, което да пробваш
 © iStock

Всички знаем и обичаме секс позата „69“, която гарантира едновременно удоволствие и за двамата партньори. Да, тя е гениална и да, харесва ни да я практикуваме, но може би открихме по-добра от нея.

Секс пози по зодии за 2017

Позата „68“ е нов вариант на класиката, но с нея не си доставяте взаимно удоволствие. Напротив, тя е за моментите, когато един от двама ви го играе егоист и иска да се наслади на орални ласки, но по различен и оригинален от стандартния метод.

Източник: orgasms.org.
Източник: orgasms.org.

Позата се състои в това единият от партньорите да легне по гръб със свити колене, а другият – също по гръб, подпирайки се върху корема и коленете на другия. Ако ти си отгоре, имаш чудесната възможност да си доставиш допълнителни ласки, а ако си отдолу – да изследваш ерогенните зони на другия.

►►► Виж тук 11 страшни истории за аналния секс

Позата изглежда и звучи лесна, но пробвай нашата препоръка, когато решиш да я практикуваш: повдигай се на лакти от време на време, за да не те „смачка“ тежестта на мъжа отгоре ти.


Виж ощеНово в Cosmo