Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Романтика през погледа на мъжете

 

Оценка: (5/5)

Изхвърлянето на боклука, оправянето на леглото и спускането на седалката на тоалетната чиния са сред нещата, които съвременните мъже намират за романтични, установи проучване.

Романтика през погледа на мъжете

Докато вечерята на свещи и подаряването на цветя са все още сред романтичните жестове, помощта в кухнята или грижата за децата също се нареждат сред модерната романтика.

Гладенето на дрехите по собствено желание, зареждането на миялната машина също намират мястото си сред действията, които мъжете намират за израз на романтиката в душите им.

Според изследването 7 от 10 мъже се опитват да бъдат романтични единствено, когато са на ваканция само в компанията на половинките си.

"В днешно време да помогнеш на жената до теб с домакинската работа или да се сетиш за рождения й ден сам, се счита за голяма романтика от страна на мъжете", разказва говорител на луксозните хотели Sandals Resort, поръчал изследването.

"Тези неща са важни, но и двете страни трябва да положат усилия романтиката в една връзка да се запази по-дълго. Направете й вана с листа от рози, закуска в леглото, любимия й коктейл или просто я изведете на пикник. Това би накарало половинката ви да се почувства наистина специална", допълни той.


Виж ощеНово в Cosmo