Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Романтичните комедии спасяват връзката

 

Оценка: (0/5)

Тайната за добрия брак се крие във вечер, прекарана в компанията на любимия човек и подбрани романтични комедии, установи британско проучване.

Романтичните комедии спасяват връзката

С наближаването на св. Валентин повечето влюбени двойки са на лов за подарък, който да впечатли и изненада приятно половинката. Добрата новина е, че банковата ви сметка спокойно може да си отдъхне, вие също. Според изследването двойките, който обсъждат по приблизително 5 филма за взаимоотношенията между хората, не са от тези, които се развеждат в критичната трета година от брака.

Оказва се, че влюбените, които дискутират развоя на филма и любовните отношения между героите имат много по-силна и здрава връзка. Обсъждането на романтични филми спомага за откриването на проблеми във връзката и показва един добре представен пример за тяхното разрешаване и щастливия развой на събитията. Учените твърдят, че този метод е достатъчно ефективен, за да държи младите двойки далеч от брачните консултанти.


Виж ощеНово в Cosmo