Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Родители дават на съд 30-годишния си син – не иска да се изнесе

 

Оценка: (0/5)

Родители дават на съд 30-годишния си син – не иска да се изнесе

Не искаме да звучим обезкуражаващо, но да се изнесеш от уютния (и безплатен) дом на родителите си е трудна постъпка.

Така смятат и от фондацията за анализ на качеството на живот Resolution Foundation, чийто последен доклад по темата гласи: „Милениалите днес харчат по-голяма част от доходите си за наем на жилище, отколкото предишните поколения на същата възраст, но получават критично по-малко като заплащане и качество на живот“. Абсолютно!

Родители дават на съд 30-годишния си син – не иска да се изнесе

В резултат на това, много от милениалите са принудени да живеят с родителите си до късна възраст. Феномен, познат добре в България, където отрочетата остават при мама и тате дори след сватбата. В западните държави обаче, животът с родителите не е толкова широко разпространен... досега.

►►► 15 проблема, ако живееш с родителите си

Кристина и Марк Ротондо от Ню Йорк, САЩ, влязоха в заглавията на медиите, защото съдят 30-годишния си син, който буквално отказва да се изнесе от дома им.

Според репортажа на BBC, на родителите толкова им е писнало как синът им Майкъл живее при тях без да плаща наем, че са се опитали да го изгонят с полицейска заповед пет пъти, но той се инати.

Двамата се оплакват, че Майкъл никога не помага в домакинството, но също така е отказал предложението на Кристина и Марк да му дадат пари, за да си намери собствено жилище.

Адвокатът на родителите, Антъни Адоранте казва пред сайта Syracuse.com, че двамата са толкова отчаяни от отказа му да напусне дома им, че не са знаели как другояче да постъпят. В едно от писмата, целящи да го изгонят, те дори са написали: „Има работа и за такива като теб, които никога не са работили през живота си – върви и си намери една“.

Е, тази Коледа семейното събиране на семейство Ротондо определено ще включва неловки моменти.


Виж ощеНово в Cosmo