Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пътешественик успокоява майка си чрез Инстаграм

 

Оценка: (0/5)

Пътешественик успокоява майка си чрез Инстаграм

Всички майки се притесняват за децата си, но не всички деца използват оригинален начин да успокояват родителите си. Джонатан Киньонез обаче измисля идея в крак със социалните медии, които покоряват вече и родителите ти.

15 дестинации, които наистина си заслужават да качиш в Инстаграм

Преди повече от 12 месеца 27-годишният мексиканец, установен в Белгия, напуска работата си и страната, за да тръгне по света. След като продава своята кола, Джонатан се отправя към първата дестинация – Куба, но не забравя да се погрижи за спокойствието на своята майка в случаите, когато по пътя му няма Wi-Fi и мобилен обхват.

10 невероятни места по света, които да посетиш преди да изчезнат

Пред сайта 'TheLADbible' Джонатан споделя: “Беше трудно да поддържам контакт с нея и така реших да отправя положително послание, за да покажа, че светът е красиво място, а при мен всичко е наред.“ Мъжът създава профила @momimfine в Инстаграм, където публикува снимка от всяко ново място, което посети. В кадрите той винаги включва надписа „Мамо, добре съм“.

Пътешественик успокоява майка си чрез Инстаграм

Пътешественик успокоява майка си чрез Инстаграм

Снимки: Instagram @momimfine
Снимки: Instagram @momimfine

►►► Летни пътешествия - кога и къде да отидем

„Започнах да правя снимки с табелата в забавни или плашещи ситуации. Независимо от положението, винаги намирах начин да предам съобщение.“, допълва Джонатан. На снимките му можеш да го видиш с надписа без значение дали виси от скала, релаксира в басейн или стои на върха на планина, висок няколко хиляди метра. Съдейки по броя на неговите последователи, които са над четвърт милион, не само майка му е тази, която се вълнува от околосветското пътешествие.


Виж ощеНово в Cosmo