Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Продават съдбовен билет от Титаник за 25 000 паунда

 

Оценка: (0/5)

Продават съдбовен билет от Титаник за 25 000 паунда

Билет от кораба „Титаник“ се предлага на търг за 25 000 паунда, а бюлетин – за 8 000 паунда.

Виж как биха изглеждали героите на Дисни, ако участваха във филма "Титаник" (галерията долу):

Ако Дисни героите участваха в "Титаник"

В нощта на 14 срещу 15 април 1912 г. най-луксозният за времето си кораб се удря в айсберг. Загиват 1522 души. Оцелели след инцидента са 705 души. Трагедията разтърсва целия свят.

Продават съдбовен билет от Титаник за 25 000 паунда

Стъклена кана от "Титаник", част от частна колекция, изложена за продажба на търг

Повече от век по-късно се появява рядък ваканционен бюлетин от Титаник, заедно с непокътнат билет от първото му и последно плаване.

►►► Съдят Джеймс Камерън, че е откраднал историята за "Титаник"

Очарователната брошура от пет страници е създадена изключително и само за пътниците в първа класа, които са наброявали 325-ма души. На корицата е представено изображение на лайнера в цялото му величие. Вътре има страница посветена на Ресторант Луи XVI, където се сервират изискани ястия до 23:00 часа, и на Cafe Parisien, което давало възможност за късни игри на карти.

Продават съдбовен билет от Титаник за 25 000 паунда

Спасителна жилетка - друг артефакт от Титаник

Луксозният ресторант със своите възглавнички и махагонови маси, бил предназначен за следобеден чай, а заможните туристи можели, да се отпуснат в пищна турска баня, която не отстъпвала по нищо на тези в Лондон, Париж или Ню Йорк.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo