Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Повече секс, по-голяма заплата

 

Оценка: (0/5)

Повече секс, по-голяма заплата

Редовният полов живот оказва положително влияние върху кариерното израстване на човека. Това установиха учени от британския университет Раскин.

Те са анализирали данните на 7500 души, сравнявайки техните успехи в кариерата и редовните занимания със секс.

Експертите са достигнали до извода, че тези, които редовно правят любов, имат стабилна заплата, а тези, които го правят по-рядко, имат ниска. Двойките, които практикуват креватна гимнастика два или три пъти седмично, получават с 4,5% повече, отколкото по-малко активните под завивките.

Авторът на изследването, доктор Ник Дридакис твърди, че сексуалният живот не само прави хората по-щастливи и положително се отразява на здравословното им състояние, но спомага и за обогатяването им.

Казано на обикновен език, човекът, който е доволен от своя интимен живот, се чувства по-уверен и на работното място. Той винаги ще се стреми да постигне поставената цел.

източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo