Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Потвърдено - връзката с по-стар мъж е обречена

 

Оценка: (0/5)

Моника и Ричард няма как да бъдат заедно в реалния живот, твърдят учените.
Моника и Ричард няма как да бъдат заедно в реалния живот, твърдят учените.

Обществото все още е доста старомодно, що се отнася до голямата възрастова разлика във връзките.

Супер секси мъже, които потвърждават - възрастта е само число

Много примери доказват, че хората приемат разликата в годините като проблем.

Ако се освободим от предразсъдъците си и не се влияем от стереотипи, ще разберем, че възрастта е просто число, а не определяш фактор.Взаимното разбирателство и уважение играят много по-важна роля в това една връзка, за да е успешна и дълготрайна.

►►► Виж тук какъв секс искат мъжете на 20, 30 и 40 години

Независимо тези факти, науката ни представя ново проучване, което показва коя е идеалната възрастова разлика между влюбените.

Потвърдено - връзката с по-стар мъж е обречена

Университет в Атланта изследва 3000 двойки и установява, че тези с 5-годишна разлика помежду си имат 18% по-голям шанс да се разделят, от тези на едни и същи години.Златната среда, която проучването е установило е разлика от 1 година.

Колкото и забавно да е изследването, истината е, че възрастта не определя отношенията ви и не би трябвало да е водеща при избора ви на партньор.

 


Виж ощеНово в Cosmo