Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

По какво да познаеш какъв е в леглото

 

Оценка: (0/5)

Музикалните предпочитания на мъжа са изключително показателни за това как той се представя в леглото.

По какво да познаеш какъв е в леглото

No 1 в секса с феновете на рока. Те са наясно със сексуалните предпочитания на жените, като удоволствието на партньорката им за тях е не по-малко важно от тяхното собствено. Способни са на истински секс маратон. Така че, дами, с фен на твърдата музика множеството оргазми са ви в кърпа вързани!

Слушащите поп-музика са нарциси и егоисти не само в живота, но и в секса. Те имат високо самочувствие и са във възторг от външния си вид. Липсва им въображение в леглото и понякога са възприемани като скучни от жените. Предпочитат заучените техники и не показват ентусиазъм към новите неща.

Любителите на джаза наглед са сухари, но в леглото са истински тигри. Те са изтънчени, деликатни и внимателни любовници. Обичат да експериментират в секса и се му наслаждават с всичките си сетива. Не претупват любовната игра, защото знаят добре нейното значение за женската сексуалност.

Почитателите на хип-хопа и рапа са разкрепостени, но рядко верни любовници. Сексът за тях е водещ в живота и биха зарязали жена, ако не се представя добре между чаршафите. И все пак, не всичко е изгубено, ако той обича такава музика! Влюби ли се истински във вас, ще ви даде цялата любов, на която е способен.

Мъжете, които слушат поп-фолк, са купонджии, обичат да се забавляват и да са център на вниманието. Тези си качества показват и в спалнята. Нямат нищо против секса за една нощ и често забиват мацки по чалготеките. Бързо обаче се отегчават и често търсят тръпка извън семейната спалня.

Най-зле в леглото са любителите на баладите и класическата музика. Този тип любовници не се интересуват особено дали партньорката им е стигнала до оргазъм. Освен това са консервативни и гледат всяка поза извън мисионерската като на неприемлива перверзия.


Виж ощеНово в Cosmo