Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Палав папагал за малко не причини смъртта на англичанин

 

Оценка: (0/5)

Палав папагал за малко не причини смъртта на англичанин

В английския град Ърли, графство Беркшър, пожарникари трябвало да свалят от дърво местен жител, който се покатерил там заради избягалия му папагал, но не могъл да слезе.

Палав папагал за малко не причини смъртта на англичанин

Големият зелен папагал се изхитри да избяга от клетката, излетял на улицата и кацнал на дървото. Собственикът му хукнал след него и се покатерил на дървото. Но оказвайки се на върха, разбрал, че няма как да слезе.

►►► Кучетата могат да се влюбват и още 13 любопитни факта за домашните любимци

На помощ дошли пожарникарите. Те трябвало 35 минути да го свалят от дървото, при това с помощта на пожарникарска стълба. Докато обаче слизал, папагалът пак отново избягал.

Къде е отишъл не се знае, но по-късно във Facebook страницата на местна група за издирване на домашни любимци се появи снимка на ранен зелен папагал, която била направена от живееща недалеч жена.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo