Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Онлайн хит: Plus Size момиче в любовна фотосесия

 

Оценка: (0/5)

Онлайн хит: Plus Size момиче в любовна фотосесия

Пълно момиче взриви интернет със сесията си с любимото момче, за което ще се омъжва.

Онлайн хит: Plus Size момиче в любовна фотосесия

Днес често виждаме снимки в интернет, ретуширани до такава степен, че ни се струва, че героите в тях не са реални. Еднакви тела, идентични лица...

Стефани и Арин решиха да дадат пример на много хора с несъвършенствата на телата си и не се уплашиха да направят смела, реална и, според нас, красива, фотосесия.

Виж фотосесията на смелите влюбени тук:

(НЕ)съвършена любов

Влюбените от Тексас Арин и Стефани за нула време се превърнаха в звезди в интернет, след като естествените им снимки привлякоха вниманието на журналисти и членове на социални мрежи в целия свят. Стефани, която абсолютно спокойно може да стане Plus Size модел, позира топлес.

„Спомням си как, когато бях ученичка, се гледах в огледалото и се изненадвах, че коремът ми не е толкова плосък, като на другите момичета. След това се примирих, че никога няма да съм като тях и те винаги ще ме считат за дебеланка“ – разказва тя пред сайта The Huffington Post.

Онлайн хит: Plus Size момиче в любовна фотосесия

С времето момичето излиза от зоната си на комфорт и започва да носи неща, които обществото счита за „неприемливи“ за дебелите жени: къси панталонки, топ, къси поли. Тя се научава да ходи с изправена глава, да се усмихва и да не се срамува от себе си.

►►►Plus size модели взривяват подиумите

Стефани признава, че никога не се е чувствала толкова привлекателна, както по време на сесията: „Бях много нервна, когато чаках да видя снимките ни с Арин, защото не знаех какво се е получило. Но, виждайки ги, останах шокирана. Изглеждах толкова влюбена и уверена в себе си“ - споделя впечатленията си тя.

Двамата влюбени планират да се оженят в началото на 2019 г. Те искат хората най-накрая да разберат, че всеки човек, без значение как изглежда, е достоен да бъде обичан.

 


Виж ощеНово в Cosmo