Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Очарователен бразилски флорист покори Instagram с дизайните си

 

Оценка: (0/5)

Очарователен бразилски флорист покори Instagram с дизайните си

Винаги е приятна гледка да видим мъж с цвете на улицата, но още по-хубаво е, когато цветята са част от работата му. Такъв е случаят с флориста Хулио Фрейтас, чийто Instagram профил е повече от очарователен.

18 разкошни прически с цветя

В социалната мрежа той качва творенията си, заедно с които той често влиза в кадър. На снимките той винаги носи усмивка и шапката си на цветя с надпис 'The Flower Hat', както е кръстен и профилът му в Instagram. Това е всъщност името на магазина му за флорален дизайн в Боузман, щата Монтана.

Очарователен бразилски флорист покори Instagram с дизайните си

Профилът на Фрейтас отбелязва 3000 последователи през ноември 2016 г., а днес те растат с приблизително толкова на месец, като днес вече са 30 хиляди. Затова и флористът признава, че половината от бизнес приходите идват от Instagram, като се опитва да бъде активен в социалната мрежа поне няколко пъти седмично.

Букети от плодове и зеленчуци

В постовете му можеш да видиш негови оригинални аранжировки на различни цветя за всякакви поводи. Роденият в Бразилия дизайнер винаги е имал влечение към цветята, а днес притежава малка ферма, където отглежда собствени. „Опитвам се да отглеждам различни от тези, които хората обикновено използват, за да мога да подкрепям тях и да се отличавам“, казва той.

Очарователен бразилски флорист покори Instagram с дизайните си

►►► Кои цветя са подходящи за спалнята ти

Този подход прави аранжировките му уникални, а освен това флористът никога не използва един и същ дизайн два пъти. Хулио Фрейтас обикновено се вдъхновява от дълги пътувания с кола, а когато става въпрос за сватба, той използва детайли, свързани с двойката, които включва в произведенията си за нея.

Снимки: @theflowerhat
Снимки: @theflowerhat

►►► Каква булка ще бъдеш според зодията си

С неповторимите си дизайни и пленителна усмивка, профилът на флориста със сигурност ще се нареди сред следваните от теб. А макар и Хулио да се намира далеч, за да се възползваш от услугите му, на разположение за поръчка са шапките, станали негов почерк. Можеш да ги намериш в магазина на неговия официален сайт 'The Flower Hat'.


Виж ощеНово в Cosmo