Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-ужасните реплики при раздяла

 

Оценка: (0/5)

Вече стана ясно, че най-ужасният начин да скъсате с половинката си е по телефона или със съобщение, но дори очи в очи раздялата може да бъде болезнена, ако кажете, че… се нуждаете от повече пространство.

Най-ужасните реплики при раздяла

Това е най-ужасното оправдание, което някой иска да чуе. Дори без да искате можете да обидите партньора, ако споменете, че "никога не сте го обичал, така както заслужава" или, че тя или той е "твърде добър за вас". Това са клишета, които служат по-скоро за измъкване от ситуацията и почти никога не отговарят на истината. "Срещнах друг/а" звучи болезнено, но ако е истина, по-добре бъдете откровени с партньора.

Изречението "мисля, че трябва да бъдем само приятели" е също толкова обидно, колкото и "прочетох в хороскопа си, че ме очаква нова любов". Но най-ужасно е, ако половинката ви реши да се отърве от вас с думите "искам бебе" или "приличаш по-скоро на моя сестра/брат и не мога да се виждам повече с теб".

Но челното място с пълно единодушие заема репликата "не е заради теб, а заради мен", което заслужено печели най-много точки в анкетата.


Виж ощеНово в Cosmo