Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжете се влюбват само след секс

 

Оценка: (1/5)

Мъжете се влюбват само след секс

Учени откриха, че мъжете се влюбват само след секс.

Според учените мъжете доказано се влюбват в една жена само след секс, но това не значи, че момичетата трябва да си лягат с нов мъж още на първото излизане. Специалистите обясниха и защо силният пол се опитва да инициира секс след първата романтична вечеря. Това се дължи на факта, че за тях мъжествеността и сексуалността са неразделни. Освен това в повечето случи господата приемат жените на първо място като сексуален обект, а първата им мисъл, когато водят хубава жена е как да спят с нея.

Как жените да не изглеждат прекалено достъпни и в същото време да не отблъскват с прекомерна хладнина? Това е въпросът, който повече съвременни жени си задават преди първа среща.

Някои жени смятат, че ако не се съгласят на секс веднага, мъжът повече няма да им се обади. Според психолозите това е най-честата грешка на нежния пол. "Въпросът е дали мъжът наистина се интересува от теб. Ако харесва не само външния ти вид, но и разговорите и компанията ти, той със сигурност ще ти се обади", обясниха психолозите.


Виж ощеНово в Cosmo