Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжете мислят за секс на всеки 28 минути

 

Оценка: (0/5)

Съществува мнение, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, но ново изследване опроверга този мит.

Мъжете мислят за секс на всеки 28 минути

В действителност господата бленуват за секс 34,2 пъти на ден или на всеки 28 минути, но това все пак е два пъти повече, отколкото жените, които мислят за секс на всеки 51 минути. Изследването показва, че дамите са спохождани от еротични мисли средно 18,6 пъти на ден.

За целите на проучването психолози от университета в Охайо, САЩ, помолили студенти на възраст между 18 и 25 години да записват всеки път, когато са обзети от мисли за секс, храна и сън всеки ден в продължение на една седмица.

Най-високият резултат при жените бил 140 сексуални мисли на ден или една на всеки седем минути. Средно жените мислели за храна около 15,3 пъти на ден (веднъж на всеки 62 минути), а за сън - 13,4 пъти или на всеки 72 минути. Мъжете мислели за храна 25,1 пъти на ден (на всеки 38 минути), а за сън - на всеки 33 минути. Изследването установило, че представителите на силния пол са по-съсредоточено върху физическите си нужди от жените, включително секса.

Възможно е обаче жените да крият палавите си мисли заради обществения натиск. Резултатите от изследването се подкрепят от неотдавнашно допитване на сайта Лавхъни, според което 59% от мъжете мислят за секс по няколко пъти на ден спрямо 45% от жените.


Ново в Cosmo