Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъж си уголеми пениса със стволови клетки

 

Оценка: (0/5)

Мъж си уголеми пениса със стволови клетки

Пазарът за неща, с които един мъж може да уголеми пениса си включва безброй продукти, като почти всички са напълно безполезни.

Съществуват бомбастични серуми и хапчета с плашещи съставки, както и операция, при която се слага имплант под кожата на мъжкото достойнство.

►►► Истини и митове за уголемяване на пениса

А сега един мъж, на име Бен Грийнфилд, откри нов метод да направи пениса си по-голям – с инжектиране на стволови клетки.

Според репортажа на сайта Gizmodo, Грийнфилд, който е автор на книги и онлайн фитнес гуру, е изнесъм семинар за новооктритата техника по-рано този месец.

През ноември 2017 г. мъжът е посетил клиника за стволови клетки във Флорида, САЩ (печално известна с това, че е оставила слепи трима пациенти след терапия със стволови клетки миналата година). Там са извлекли стволови клетки от мастните клетки на Грийнфилд, след което са ги инжектирали в пениса му.

Виж няколко хитри пози, в случай, че партньорът ти не е толкова надарен (в галерията долу):

5 задоволителни пози, ако партньорът ти е с микропенис

„Исках пенисът ми да не е просто добър, а страхотен“, казва той пред Gizmodo.

Макар проучванията да сочат, че лечение със стволови клетки може да помогне при еректилна дисфункция, няма никакви доказателства за влиянието им върху размера на пениса.

Но Грийнфилд твърди, че стволовите клетки със сигурност са уголемили достойнството му и сега е „по-добре оборудван“. Мъжът казва още, че съпругата му също е доволна от резултата.

Инжектирането на стволови клетки в пениса, независимо дали за лечение на еректилна дисфункция или за уголемяване на пениса, не е официално одобрено от Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ.

 


Виж ощеНово в Cosmo