Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мис Турция детронирана заради Twitter съобщение

 

Оценка: (0/5)

Мис Турция детронирана заради Twitter съобщение

Организаторите на събитието отнеха короната на Мис Турция 2017 г., заради съобщение в социалните мрежи, което осквернява паметта на убитите 250 души по време на военния преврат миналата година.

Женската красота по света

Организаторите на "Мис Турция" съобщиха, че 18-годишната Итир Есен е детронирана ден след като спечели конкурса и правото да представя Турция на „Мис Свят“ в Китай. Титлата и е отнета, заради туит, публикуван през юли, който е възприет като „неприемлив“.

►►► "Мис Атомна бомба" и още 7 странни конкурса за красота

Сега, втората подгласничка Асли Сумен ще представя Турция.

Медиите съобщават, че Есен, модел и студент, е причинила буря в социалните мрежи, след като е коментирала в Twitter паметниците в страната поставени по повод първата годишнина от опита за военен преврат на 15 юли 2016 г.

►►► Кои са 10-те най-красиви жени в света 

Скандалното съобщение гласи: „Цикълът ми дойде на 15 юли, Деня на мъчениците. Отбелязвам деня като кървя, в символ на кръвта на мъчениците.“

Организаторите отбелязват, че целта на "Мис Турция" е да популяризира страната и да допринесе за имиджа й, затова не могат да приемат подобни изказвания в медийното пространство.  

Източник: Associated Press


Виж ощеНово в Cosmo