Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

 

Оценка: (0/5)

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

Котките са един от най-разпространените домашни любимци, освен гальовни тези мъркащи създания могат да са много своенравни и дори опасни.

Ето класацията на 10-те най-зли котки:

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

Манулът не е подходящ за отглеждане в домашни условия

10. Манул: потаен, независим и с нокти 3 пъти по-големи, отколкото имат обикновените котки. Макар хората да са опитомили манулите, с тях трябва да сме по-внимателни.

Провери коя котка си според хороскопа ти в галерията долу:

Перфектната котка за теб според зодията

9. Котка порода савана: това е порода домашна котка, буквално умалено копие на сервала, макар и доста голяма. Опасни са не възрастните, а по-младите, които нападат непознати.

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

Британките, както ги наричат, са доста популярни в България напоследък

8. Британската домашна котка е много популярна порода. Ще се запитате какво прави в тази класация? Тези плюшени котенца не могат да търпят, когато ги прегръщат.

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

Да издебнеш Чаузи за снимка е истински късмет

7. Чаузи: смес между домашна котка и див блатист рис. Тези мъркащи същества не могат да живеят в апартамент. Ако имат пространство и се отглеждат от детство, все пак можете да ги възпитате някак.

►►► Котки-близнаци предизвикаха фурор в мрежата

6. Тръстиковата котка е дива, макар и не много голяма, тежи само около 15 кг. Красавицата не обича, когато я ... галят.

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

Сладък пухкавелко или опасен хищник е мейн куунът?

5. Пухкавият мейн куун е ленив и като цяло добър, но ако прекалено много го дразните, то със сигурност ще ви отмъсти. Затова митът, че той е най-добрият приятел на децата, наистина е само мит.

4. А абисинската котка отмъщава веднага.

3. Стоун кугуар е резултат от кръстосването на домашна с тръстикова котка. Голяма, своенравна и признава само своя господар.

2. Външният вид на меконгския бобтейл трябва да ви направи предпазливи веднага, защото напомня сиамските котки – своите близки роднини. Тези котки се използват за охрана.

Мяукаща класация: топ 10 на най-злите котки

Синеоката победителка!

1. И победителят е сиамката – най-злата котка. Този факт е известен дори на децата от анимационните филми. Кой там е злодеят? 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo