Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Меган Фокс се отказва от еротичните сцени заради синовете си

 

Оценка: (0/5)

Меган Фокс се отказва от еротичните сцени заради синовете си
 © Getty Images

Ако едно време секссимволът Меган Фокс смело приемаше предложенията за филми с еротични сцени, сега майчинството променя представите й за добро, лошо, кариера и възпитание. Днес главното за звездата е да защити психиката на децата си, които един ден ще видят на екрана.

„Не мисля, че синовете ми ще се справят с тази нелека задача - да прокарат границата между реалността и изкуството. За децата това винаги е психологически шок - да видят майка си на екрана“.

Според Меган това е не само неин проблем, това е проблем на всички жени в Холивуд: „Може, разбира се, да се оправдаеш като другите и да кажеш, че просто си вършиш работата, все пак невъзможно е да изградиш стена между професионалния и личния живот на актьора. Животът размива границите между тях.”

Меган е убедена, че подобни опасения и мисли изпитват и други звезди. И все пак повечето от тях не ги е грижа за границата между работата и личния живот, в който един ден ще им се наложи да обясняват на децата какво са правили на екрана.

Актрисата си дават сметка, че сама няма да извърши революция в съвременната култура и разбира, че отказът й да се снима в сексуални сцени може да навреди на кариерата й. Но трябва да защити децата си.
 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo