Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Луксозен уикенд за Свети Валентин за 500 000 долара

 

Оценка: (5/5)

Много уместно наречено "Веднъж в живота", канадската верига хотели Sutton Place Hotels има необикновено предложение за влюбените с почти неограничени финансови възможности.

Луксозен уикенд за Свети Валентин за 500 000 долара

Ето какво получавате за 500 000 долара: Първо вие и вашият партньор ще бъдете откарани с лимузина до президентския апартамент на хотела, където ще бъдете посрещнати от личен иконом с бутилка Дом периньон и ордьоври.

След това ще се насладите на 6-степенно меню в частна стая, осветена само със свещи.

На сутринта, докато все още сте се сгушили в халата си с лично ваш монограм, в леглото ще ви бъде сервирано шампанско и пищна закуска.

След закуска в пакетът е включена разходка с хеликоптер около града.

След романтичния уикенд за Свети Валентин хотелът ще ви осигури персонализиран автомобил Мазерати, бижута за 50 000 долара и ваучер на стойност 100 000 долара за шопинг тур в канадски мол.

Двойките също така ще получават доставки у дома на свежи цветя всяка седмица и веднъж седмично ще могат да се насладят на масаж с неограничено времетраене.


Виж ощеНово в Cosmo