Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Легални секс кабинки за проститутки в Швейцария

 

Оценка: (0/5)

Властите на швейцарският гр. Цюрих сериозно са се захванали на облекчат крайпътните ласки – на медиите бяха представени т. нар. секс-кабинки, в които от 26 август 30-тина жрици на любовта ще могат да предлагат услугите си загорели за интимност шофьори, научаваме от агенция ЕПА.

Легални секс кабинки за проститутки в Швейцария

Любовните гнезденца са с размери на гараж, така че автомобил спокойно да може да бъде паркиран вътре. Има и легълце, нещо като нар, на което двойката да може да се отдаде на съответните упражнения. Проституцията е легална в Швейцария, но Страната на кантоните се опитва да води битка с престъпността, съпътстваща дейността на най-древната професия. "Не можем да се справим с проституцията, така че е по-добре да се научим как да я контролираме", каза пред медиите през 2010 г., когато се роди идеята за секс-кабинките, говорителят на полицията Рето Казанова. Начинанието беше провокирано от недоволството на гражданите на Цюрих да виждат разхождащи се по улиците проститутки. Според Михаел Херциг от социалните служби на града, новата инициатива ще бъде полезна и за самите проститутки: "Те ще се чувстват по-защитени, и бизнесът им може би ще върви по-добре – няма да се губи време, те ще стоят директно пред работното си място", каза той пред швейцарското радио.

Жените, които ще се трудят в секс-кабинките, ще трябва да представят регулярно свидетелства за медицински преглед, както и да плащат за разрешително за работа. Освен това всяка вечер, когато застъпват "на смяна", ще трябва да пускат монета от пет франка в касов апарат. Идеята беше подложена на референдум през март 2011 г., а от това лято вече е факт.


Ново в Cosmo