Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Припомняме ти колко уникално секси е Колин Фърт като млад

 

Оценка: (0/5)

Припомняме ти колко уникално секси е Колин Фърт като млад

Преди време Бриджит Джоунс се влюби в неговия чар, а образът му на мистър Дарси от версията на „Гордост и предразсъдъци“ от 1995 г. накара много жени да им омекнат колената.

Секси мъже, които ще видим във филмите до края на годината

Но колкото и да не сме го смятали за основен претендент за най-сексапилен мъж, никога не сме го изключвали от класацията. До днес, когато видяхме Фърт като млад и няма как да премълчим, че той е уникално секси.

Започва да играе, когато е на 20 г., а филма, в който изгрява е Another Country през 1984 г. И той е наистина секси. Само вижте това лице.

Актьорът, който днес е на 57 години, споделя: „Като млад актьор трябва да съм бил много скучен“. Ние ще се разграничим от това мнение не само, защото изиграва Мистър Дарси перфектно, но и защото изглежда по този начин.

С възрастта Фърт избира все по-забавни роли. Говорейки за „Movieline“ споделя: „Бях изкушен за нещо глупаво. Също като боя в „Бриджит Джоунс“, просто излез и се направи на глупак! Не искаш хората да те виждат единствено в образа на някой от 18-19 век.“

Някои жени отдавна са видели секси страната на Фърт и през 2010 г. 1 500 жени го избират за „най-атрактивен англичанин“, изпреварвайки Даниел Крейк, Дейвид Бекъм и Орландо Блум.

Човекът, който веднъж каза: „Защото съм англичанин, прекарах по-голямата част от живота си в неудобство“, очевидно никога не е виждал собственото си лице. Скъпи Колин, определено няма за какво да се притесняваш!


Виж ощеНово в Cosmo