Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Koй може да ти гарантира оргазъм на 100%?

 

Оценка: (0/5)

Случайна или епизодична връзка с мъж не позволява на жената да достигне до оргазъм, показва американско проучване. Следователите от Университета Бингъмтън в Ню Йорк анкетираха 600 студенти относно отношението им съм секса.

Koй може да ти гарантира оргазъм на 100%?

СЕКС резулати:

Близо 36% от жените и 12% от мъжете се придържаха към традиционния секс, за който са характерни единение на любовта и секса, на хармония между духовните и физическата близост. Други 13% от жените и над 40% от мъжете демонстрираха привързаност повече към либералния секс – без непременно с пълноценна емоционална близост.

След това учените си интересували колко често доброволците са достигали до оргазъм при секс с постоянен или с епизодичен партньор.

И жените, и мъжете са достигали много по-лесно до оргазъм при секс с постоянен партньор.

При обаче епизодичния секс жените два пъти по-малко са достигали до оргазъм. Оказва се, че примерно същият резултата се получил и при мъжете.


Виж ощеНово в Cosmo