Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кога се изгубва искрата във връзката

 

Оценка: (0/5)

Много са причините поради, които романтиката в една връзка се изгубва.

Британският клон на компанията Soda Streamе направил проучване по темата.

Кога се изгубва искрата във връзката

След натоварен работен ден сексът невинаги е първото нещо, което идва на ум на партньорите. Често те предпочитат да се отпуснат в леглото и да наваксат с изгубения сън, например. Именно това е една от причините за угасването на искрата между двама души – сънят преди секса.

Понякога те забравят да се целунат за довиждане. Една целувка отнема по-малко от една секунда, а означава толкова много.

Липсата на време само за двамата партньори е значителен фактор за загубата на искрата. Когато всяка вечер протича по един и същи начин – вечеря пред телевизора и лягане рано, партньорите се отегчават един от друг. Те трябва да определят един ден от седмицата или пък веднъж на две седмици, когато да излизат само двамата.

В един момент се оказва, че партньорите вече не се гушкат на дивана, а искат да имат собствено пространство, седят в двата края на дивана и си ровят в телефоните. А друг път, просто забравят да си казват, че се обичат.

по материали от: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo