Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Koга жените ухаят най-приятно?

 

Оценка: (0/5)

Американски учени установиха коя миризма на жената може да съблазни силния пол. Известно е, че ароматът в общуването между двата пола играе значима роля.

Koга жените ухаят най-приятно?

Психолозите са убедени, че приятният мирис от човека, е толкова важен колкото външният му вид и правилната реч. Но трябва да се знае, че за работната обстановка, за общуването с приятели и деца е подходяща една миризма, а за съблазняване на харесвания човек е подходящ друг аромат.

Наскоро изследователи от Флорида установиха, че най-добрият мирис за привличането на един мъж е естественият аромат. По време на изследването те проведоха експеримент, в който участничките са спали три нощи с една и съща тениска. След това фанелките са били давани на мъжете, която трябвало да вдишват както техният аромат, така дрехите, които не са били обличани от жените. В края на експеримента е била взета проба от слюнка на мъжете. Учените установили, че най-много тестостерон е открит в кръвта на мъжете, които са вдишвали аромат на участничките в периода на тяхната овулация. Според мъжете този мирис е най-приятният.


Виж ощеНово в Cosmo