Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кендъл Дженър не иска да учи в университет

 

Оценка: (0/5)

Кендъл Дженър не иска да учи в университет
 © Getty Images

Кендъл Дженър смята, че причината хората да посещават университет е, за да могат след това да си намерят работа. Тъй като тя вече си има такава, не мисли за необходимо да завършва висше образование.

Разсъждавайки върху въпроса дали ходенето в университет е необходимо или не, 20-годишният модел и "ангел" на Victoria's Secret коментира: „Хората около мен говорят, че отиват да учат, за да си намерят после работа. Аз вече си имам, така че... През последните няколко години видях доста неща“.

Моделите на Victoria's Secret без грим

Това не означава, че младата красавица няма планове за бъдещето си. Едно от основните й намерения е да основе своя собствена фондация, защото благотворителната дейност винаги е представлявала интерес за нея и членовете на известното й семейство.

„Ние винаги сме уважавали благотворителните прояви, независимо дали става въпрос за раздаване на храна на бедните или нещо друго. Аз имам интереси в тази насока. Например, обичам животните“, каза Кендъл.

Риалити звезда и модел, Дженър е една от знаменитостите с най-много последователи в Инстаграм и смята, че ключа за успех в онлайн платформата е да не заливаш страницата си с прекалено много публикации.

Пред американския Vogue Кендъл сподели: „Недейте да слагате прекалено много публикации. Искате хората да искат още и още, затова те се връщат обратно да разгелдат профила ви“.

 

 


Виж ощеНово в Cosmo