Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Жените си падат по мъже със силно ръкостискане

 

Оценка: (0/5)

Жените си падат по мъже със силно ръкостискане

Мъжете със силно ръкостискане имат по-големи шансове за брак.

До този извод са стигнали медици от Колумбийския университет в САЩ. Тяхното изследване е публикувано от списанието SSM-Population Health.

Виж как различните зодии казват "обичам те" в галерията долу:

Как се влюбват различните зодии

В него са участвали 5000 души, родени между 1923 и 1948 г. С помощта на динамометър е измерена силата на ръкостискането на доброволците. След това учените са проучили данните за семейния живот на участниците в изследването. Установено е, че хората със слаба хватка значително по-рядко сключват брак, отколкото доброволците със силно ръкостискане.

►►► 16 неща, които правят горещите момчета

„Нашите резултатите показват, че жените предпочитат партньори, които дават да се разбере, че са силни и здрави“, заяви авторът на изследването професор Вегард Скирбек.

По-рано учени от университета в Манчестър установиха, че хората със силно ръкостискане в зряла възраст имат развита памет и се отличават с умствени способности.
 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo