Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Жените, които карат велосипед имат повишено желание за секс

 

Оценка: (0/5)

Жените, които карат велосипед имат повишено желание за секс

Жените, които редовно се занимават с колоездене, изпитват повишено сексуално желание.

Виж коя е най-подходящата секс поза според зодията ти (в галерията долу):

Коя секс поза ти подхожда най-добре според хороскопа

До това заключение стигнаха учени от Калифорнийския университет в Бъркли, тяхното изследване е публикувано в MedicalXpress. Изследването обхваща 3118 жени, половината от които редовно карат велосипед. Лекарите сравняваха състоянието на тяхното здраве, съсредоточавайки се върху пикочо-половата система. В същото време учените са взели предвид фактори като възраст, общо състояние на сърдечно-съдовата система и индекс на телесна маса.

Жените, които карат велосипед имат повишено желание за секс

Дали велоаргометърът във фитнеса също се брои?

►►► Как да върнеш обратно сексуалното си самочувствие

Оказало се, че практикуващите колоездене по-често страдат от инфекция на пикочните пътища. Това, според авторите на изследването, се дължи на натиска, който седалището оказва върху въпросната област, „набутвайки“ патогенните бактерии навътре в организма.

Обратният ефект оказва велосипедът върху сексуалния живот – велосипедистките, според изследването, по-рядко страдат от полови смущения и по-често правят секс, в сравнение с жените, избягващи този спорт.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo