Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Искат да изгонят Дженифър Анистън и Джъстин Теру от апартамента им

 

Оценка: (0/5)

Искат да изгонят Дженифър Анистън и Джъстин Теру от апартамента им
 © Getty Images

Актьорът Джъстин Теру, който е законната „половинка“ на Дженифър Анистън, е в тежка съседска война. Иск срещу него подаде Норман Ресников, който живее под нюйоркския апартамент на звездната двойка.

Най-добрите начини да подредиш банята си

Мъжете се скарали още пред пролетта, но тогава съдействие от съда потърсил 46-годишният Джъстин. Той се жалваше от съседа, който предприел истинска кампанията срещу него заради жилищни разногласия – Нормън бе спрял водата и тока (като председател на съвета на собствениците в сградата той имал такива възможности), а и бил задействал шантажи.

Докато течала процедурата, Ресников предприел контраход и предявил ответен иск. Той обвини Теру за постоянния шум, немирните кучета и грубото поведение. Предявеното обвинение предполага и парична компенсация. Очевидно жилищата на двамата имат лоша звукоизолация, защото Нормън чува всичко: как постоянно лаят кучетата, които съпрузите остават сами за дълго време, как в три посред нощ вкарват мебели и други големи предмети или как в жилището над него често се говори на висок тон.

Когато Дженифър се появи с кожена прилепнала рокля на премиерата на "Останалите" през април, медиите започната да спекулират, че е бременна.
Когато Дженифър се появи с кожена прилепнала рокля на премиерата на "Останалите" през април, медиите започната да спекулират, че е бременна.

Такъв обитател на сградата не е необходим, смята Ресников. Той е убеден, че съдът ще зачете доводите, а искът на Джъстин и неговата версия намира за „същата измислица, както и сериалът, в който се снима (това е „Останалите“).

Интересното е, ме преди двамата мъже са били приятели. Именно Нормън помагаше на актьора да изнесе от жилището си вещите на бившето гадже, след завъждането на сериозната връзка с Анистън. Но по думите на Ресникова, вместо благодарност, той получил нелеп иск.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo