Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Инстаграм звезда учи как се правят перфектни снимки по бански

 

Оценка: (0/5)

Инстаграм звезда учи как се правят перфектни снимки по бански

Настъпи моментът, в който отвсякъде ни заливат снимки на мацки по бански. Всеки се стреми да покаже щастливите си ваканционни моменти и дългогодишното старание във фитнеса (ако може да се похвали с такова).

Най-горещите звезди по бански

Известните блогъри са тези, които ни карат да позеленяваме от завист при прегледа на снимките им. Познай какво? Както повечето неща, които виждаме в социалните медии, техните кадри са внимателно подбрани. (Изненада, нали?) Един фитнес и моден блогър дори се осмели да ни просветли как точно се създава добра снимка по бански.

Момичета, не сте дебели, просто краката ви се опират в твърда повърхност.
Момичета, не сте дебели, просто краката ви се опират в твърда повърхност.

Имре Чечен нагледно показа два различни кадъра на тялото си: единият внимателно изпипан (на който тялото й изглежда перфектно) и един „недомислен“ (на който краката й изглеждат много по-дебели).

►►► Виж тук топ продуктите за влизане във форма

„Всеки, който е запознат с концепцията на „нормалните“ крака – те изглеждат добре в изправено положение, но седнеш ли се превръщат в огромни бутове, пише тя под снимките. - Защо бедрата ми изглеждат като две клечки в нормално състояние, но се увеличават до размерите на Тексас, когато седна? Това е абсолютно НОРМАЛНО, но момичетата много се притесняваме, когато се случи. Ехо! Това не означава, че сте дебели“.

„Реших да направя две снимки за сравнение и за малко да не получа херния. Да застана така, че краката ми да изглеждат кльощави и с „луфт“ между тях се оказа много трудно. Трябваше да извия гръбнака си назад по ужасен начин, да повдигна краката си (при което коремните ми мускули сериозно се натовариха) и да седна на ръба на басейна, при което почти не паднах.“

Приветстваме честното изказване и интересните снимки на Имре. Точно така направиха и нейните последователи, отправяйки специални благодарности за вдъхновяващото послание.


Виж ощеНово в Cosmo